Kabátot loptak, felvétel készült róluk

2018. 01. 13., szo - 19:29
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budaörsi rendőrök kamerafelvétel alapján kérik a lakosság segítségét az elkövetők azonosításához.

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárás 13010-94/2018 bűnügyi számon ismeretlen tettesek ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint két férfi 2018. január 13-án délután egy budaörsi étteremben ellopta a sértett kabátját a benne lévő pénztárcával, készpénzzel és iratokkal együtt. Az elkövetőkről kamerafelvétel készült, amely segíthet azonosításukban.

A Budaörsi Rendőrkapitányság nyomozói kérik, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatos bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon (Budaörs, Szabadság út 160. szám), vagy hívja a 06 23 505 400-as telefonszámot, továbbá a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Késsel, ököllel

A rendőrök elfogták azt a három férfit, akik Debrecenben verekedtek össze.

 

Betört kirakat

Nemcsak a lopással gyanúsítható kecskeméti férfit, hanem az orgazdát is elfogták egy nap alatt a rendőrök.

 

Körözött Toyota hamis alvázszámmal

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött személyautót foglaltak le Csongrád megyében. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárás.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat hálófülkéjében megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.