Kerékpár tulajdonosát keresik a rendőrök

2020. 11. 20., p - 12:11
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A szegedi rendőrök egy lefoglalt kerékpár tulajdonosát keresik.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya 06010-136/649/2020. számon, jármű önkényes elvételével megvalósuló tulajdon elleni szabálysértés miatt folytat eljárást.
Az ügyben a rendőrök lefoglaltak egy ezüst-narancs színű Extreme MTM férfi vázas kerékpárt, amelynek tulajdonosa jelenleg ismeretlen.
A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy a képen látható bicikli tulajdonosa jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.) a tulajdonjogot hitelt érdemlően igazoló okirattal, számlával, vagy egyéb más irattal. Telefonon érdeklődhetnek az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.