Kerékpár tulajdonosát keressük

2019. 05. 15., sze - 14:00
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A gödöllői rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Gödöllői Rendőrkapitányság nyomozást folytat a 13040/1314/2019. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt két férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a két férfi 2019. május 8-án 15 óra körül Gödöllő, Szabadság téren a HÉV megállónál, az ismeretlen sértett tulajdonát képező, kék-fekete színű férfi mountain bike típusú kerékpárját eltulajdonította.  

"

A gödöllői rendőrök kérik, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy aki a képen látható kerékpárt felismeri, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Gödöllői Rendőrkapitányságon (Gödöllő, Petőfi Sándor út 6-10. szám), illetve hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-01/236-2883-as telefonszámon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es "Telefontanú" zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.