Kerékpár-tulajdonosokat keres a Szombathelyi Rendőrkapitányság

2020. 10. 28., sze - 14:23
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható kerékpárok jogos tulajdonosainak felkutatásában.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18010/1562/2020. bűnügyi számon, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két helyi férfival szemben folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanúja annak, hogy a két férfi 2020. október hónapban több kerékpárt is eltulajdonított Szombathelyen. A képen látható, ezidáig ismeretlen sértettek tulajdonát képező – fekete színű, férfi vázas, mountain bike típusú, LZ9905891 vázszámú kerékpárt, valamint egy fekete és fehér színű, férfi vázas, SCIROCCO felirattal ellátott, G11410862 vázszámú – kétkerekűt a gyanúsítottak Szombathelyen, az Ady Endre tér környékén és a Szombathely-Szőlős vasúti megállóhely területéről tulajdonították el.

kép

Az eljárás során az elkövetőknél lefoglalt kerékpárok közül többet a nyomozók jogos tulajdonosaiknak visszaadtak.   

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható kerékpárokat felismeri, azokkal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, vagy a kerékpár tulajdonjogát igazolni tudja, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

Segítségüket köszönjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

 

Kamionban bújtak meg

Tompán három illegális migráns került elő egy tehergépjármű rakteréből.

 

Gyöngyösön rongált

A nyomozók a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.