Kerékpárt lopott

2019. 10. 08., k - 11:03
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A ráckevei rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Ráckevei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 13080/562/2019.bűnügyi számon büntetőeljárást folyat lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Az ismeretlen férfi 2019. szeptember 5-én 6 óra és 17 óra között a ráckevei HÉV állomásról eltulajdonított egy Mountain Bike kerékpárt.

Az ismeretlen elkövetőről felvétel készült.

"

A Ráckevei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képen látható férfit, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Ráckevei Rendőrkapitányságon (Ráckeve, Kossuth Lajos utca 22.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 061-236-2883-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es ”Telefontanú” zöldszámát, továbbá tegyen bejelentést a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.

 

Tetten ért betörő

A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 29 éves férfit, aki egy kókai ingatlanba tört be.