Keressük a gyalogos férfit

2021. 01. 14., cs - 09:15
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A lakosság segítségét kérik a gyöngyösi rendőrök.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 10030-1350/2020. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. december 21-én 16 óra körül Gyöngyösön, a Pesti úton egy autós elütött egy úttesten átkelő gyalogost. A gyalogosnak orvosi ellátást igénylő sérülése keletkezett.

A baleset helyszínén található kijelölt gyalogos-átkelőhelynél várakozott egy ismeretlen személy, aki látta a balesetet.

A rendőrség kéri, hogy a képen látható gyalogos férfi jelentkezzen személyesen a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentesen segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A piros hiába tilos?!

A miskolci rendőröknek három órán belül nyolc olyan esetben kellett intézkedniük, amikor a járművezetők a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére is továbbhaladtak.

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

 

Bódult lehetett a sofőr

A szekszárdi járőrök az úton bizonytalanul haladó autós ellenőrzéskor kábítószergyanús anyagot is találtak. A 20 éves velencei férfit előállították.