Keressük a képen látható férfit

2018. 02. 13., k - 15:03
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A szigetszentmiklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy ismeretlen férfi azonosításához.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 13130/298/2018. bűnügyi számon nyomozást folytat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Az ismeretlen férfi 2018. február 8-án 1 óra 20 perc és 4 óra 40 perc között bement egy szigetszentmiklósi büfébe, majd onnan eltulajdonított egy kasszát a benne található készpénzzel.

Az ismeretlen személyről a büfé biztonsági kamerája felvételt készített.

"

"

"

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képeken látható ismeretlen személyt vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon (Szigetszentmiklós, Apor Vilmos utca 1. szám) vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.