Keressük a kerékpár tulajdonosát

2019. 06. 18., k - 10:56
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A kaposvári rendőrök várják a képen látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.

A Kaposvári Rendőrkapitányság 14010/644/2019. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 31 éves helyi lakos ellen, aki 2019. május 27-én Kaposváron, a Baross Gábor utcából eltulajdonított egy lezáratlan kerékpárt.

A rendőrség kéri, hogy a képen látható bicikli tulajdonosa jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon a tulajdonjogot igazoló okirattal, dokumentumokkal együtt, vagy hívja fel a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.