Keressük az arany ékszereket

2019. 07. 16., k - 14:39
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás bűntett gyanúja miatt nyomoznak a szekszárdi zsaruk.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. június 28. és július 4. közötti időben ismeretlen elkövető bement egy szekszárdi lakóházba, ahol kutatást végzett, és onnan készpénzt, a képeken látható aranyékszereket és egyéb értékeket tulajdonított el, közel ötmillió forint értékben.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ékszerekkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon (Szekszárd, Várköz utca 4.), vagy hívja a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-74-501-106-os telefonszámon, illetve akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bekerített kerítők

Prostitúciós tevékenységet végeztetett fiatalkorú lányokkal két férfi Pécsett.

 

Rocky megmentése

A szabadnapos Petneházi Kitti őrmester, az V. Kerületi Rendőrkapitányság járőre a 20-as buszról szállt le a Damjanich utcánál január 1-én.

 

A szűrések fontossága

Miután a kutyakölyök túl van a kötelező és ajánlott védőoltásokon, az idő előrehaladtával néhány szűrést is érdemes elvégeztetni.