Keressük az arany ékszereket

2019. 07. 16., k - 14:39
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás bűntett gyanúja miatt nyomoznak a szekszárdi zsaruk.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. június 28. és július 4. közötti időben ismeretlen elkövető bement egy szekszárdi lakóházba, ahol kutatást végzett, és onnan készpénzt, a képeken látható aranyékszereket és egyéb értékeket tulajdonított el, közel ötmillió forint értékben.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ékszerekkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon (Szekszárd, Várköz utca 4.), vagy hívja a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-74-501-106-os telefonszámon, illetve akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.