Keressük Balázs Csongor Pétert

2020. 02. 20., cs - 08:42
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kiskőrösi rendőrök a lakosság segítségét kérik az eltűnt férfi megtalálása érdekében.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság 03040-157/5/2020. körözési számon eljárást folytat Balázs Csongor Péter 19 éves helyi lakos eltűnése ügyében.

A férfi 2020. január 11-én este otthonából ismeretlen helyre távozott. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt hozzávetőleg 180 centiméter magas, vékony testalkatú, kreol bőrű, a szeme és a haj barna színű. Az arca kerek, bajuszos, bal fülében fülbevalót hord, bal csuklóján tetoválás van. Eltűnése napján fekete kabátot, kék farmernadrágot, sötét színű sapkát és sportcipőt viselt, valamint kék fülhallgató volt rajta.

1

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

                                   

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben

Nyilvános helyen, egy kisvárdai élelmiszer-áruházban szidalmazta a hivatása miatt.

 

Taxival vitte a migránsokat

A Tolna megyei rendőrök az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőrizték a magyar férfit a kora reggeli órákban, aki autójában négy külföldit szállított.

 

Elfogva

A mosonmagyaróvári járőrök 12 migránst tartóztattak fel és egy azeri embercsempészt fogtak el.