Keressük Baranya Györgyöt

2019. 11. 13., sze - 14:06
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kiskőrösi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az eltűnt férfi megtalálása érdekében.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság 03040-157/198/2019. körözési számon eljárást folytat Baranya György 65 éves akasztói lakos eltűnése ügyében.

A férfi 2019. október 20-án reggel otthonából ismeretlen helyre távozott. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt 160 cm magas, vékony testalkatú, az arca hosszúkás. Zöld szeme és rövid, barna, őszülő haja van, fülei kissé elállók, az orra nagy, fogazata hiányos. Eltűnése napján sötét színű kötött pulóvert és sötét melegítőnadrágot viselt. Különös ismertetőjegye: az egyik kezéről a mutatóujjának első ujjperce hiányzik.

1.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

                                   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bódult állapotban vezetett

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei Alsóregmecen egy férfit szűrtek ki a közúti forgalomból, aki bódult állapotban vezette járművét.

 

A lakásban érték tetten a tolvajt

A Szikszói Rendőrőrs munkatársai elfogták azt a férfit, aki alsóvadászon több családi házból és azok melléképületeiből lopott el különböző tárgyakat.