Keressük Dallos Gábort

2020. 11. 20., p - 13:33
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 64 éves, kazincbarcikai férfi eltűnése ügyében.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság körözési eljárás keretében vizsgálatot folytat Dallos Gábor eltűnése miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2020. november 10-én felsőgödi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Dallos Gábor

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a fotón látható személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.