Keressük Farkas Benjámin Sándornét

2021. 11. 24., sze - 13:54
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kunszentmiklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik az idős asszony megtalálása érdekében.

 

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság 03070-157/149/2021. számon körözési eljárást folytat Farkas Benjámin Sándorné 67 éves dunavecsei lakos eltűnése ügyében.​

Az asszonyt utoljára 2021. november 23-án délelőtt látták Dunavecsén. Ekkor a városban kerékpározott. Dél körül azonban nyoma veszett, tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról, és a felkutatására tett intézkedések sem vezettek eredményre.

Farkas Benjámin Sándorné 158 cm magas, energikus mozgású, vékony testalkatú. Haja rövid, ősz. Arca kerek, szemei sötét színűek.

Eltűnésekor fekete nadrágot, sportcipőt, szürke kabátot viselt, valamint a fején piros színű kötött sapka volt. A kerékpár, amivel közlekedett: Budapest márkájú, bordó színű, női vázas. Az elejére fekete kosár volt felszerelve.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható asszony jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyitás előtt ment a fagyizóba

Betörte a fagyizó üvegét ahonnan elvitte a pénzkazettát, majd nem sokkal később egy ház ablakát törte be, hogy elbújjon a rendőrök elől.

 

Román embercsempészek rendőrkézen

A járőrök az 1-es számú főúton, Győrszentiván külterületén ellenőriztek egy gépkocsit, amiben több mint egy tucat migráns tartózkodott.

 

26-an feltartóztatva

A rendőrök egy zárt furgonban találták meg a migránsokat, a jármű sofőrje elmenekült a helyszínről.