Keressük Farkas Tibornét!

2018. 08. 14., k - 09:18
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 30 éves mezőkövesdi nő eltűnése ügyében.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 30 éves mezőkövesdi nő eltűnése ügyében.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság 05010/9362/2018. ideiglenes számon körözési eljárás keretében vizsgálatot folytat Farkas Tiborné eltűnése miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2018. augusztus 6-án 14 óra körül a Mezőkövesd Matyótáj Áruház előtti közterületről ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

1

Farkas Mária személyleírása: megközelítőleg 170 cm magasságú, normál testalkatú, sötét barna, hátközépig érő, egyenes haja van. Tetoválás látható a bal karján, a felkar és az alkar részen is, mely „Tibi - Annamária - Tibike” neveket tartalmaz, és rózsa motívumok vannak az egész karján, a lapockáján pedig egy lepkét ábrázoló tetoválás észlelhető. Utolsó ismert ruházata kék rövid ujjú felső, mely feliratos, ismeretlen márkájú és ehhez tartozó szoknya, szürke szandál, kisméretű fekete színű női táska volt.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság (3400 Mezőkövesd, Egri u. 2.) kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személlyel kapcsolatban, hivatali munkaidőben hívja a 49/505-440-es telefonszámot. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Emellett a névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott elektromos kerékpárok a határon

Hercegszántónál egy kilépésre jelentkező kistehergépjármű csomagterében hat elektromos kerékpárt találtak a rendőrök. A bicikliket Ausztriából tulajdonították el néhány órával korábban.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.