Keressük Horváth Zoltánt

2019. 03. 19., k - 21:10
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy mezőkövesdi férfi megtalálásához.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 05060/1327/2019. általános számon körözési eljárást folytat Horváth Zoltán 34 éves mezőkövesdi lakos eltűnése ügyében.

A férfi 2019. március 17-én távozott el a Magyar Máltai Szeretetszolgálat egyik mezőkövesdi intézményéből ismeretlen helyre, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Horváth Zoltán 165 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja barna, rövidre vágott.

Eltűnésekor kék overál munkásruhát és egy szintén kék orkánkabátot viselt.

Horváth Zoltán

                      

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ruhaüzletből loptak

A budatétényi rendőrök a lakosság segítségét kérik a három nő azonosításához.

 

Rendőrnek adták ki magukat a csalók

A terézvárosi rendőrök keresik azt a két férfit, akik magukat rendőrnek kiadva, majd hatósági intézkedést színlelve pénzt vettek el egy férfitól.

 

Gyerekgyilkosság Szekszárdon

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon befejezték a brutális kegyetlenséggel meggyilkolt 6 éves szekszárdi kislány ügyében indított büntetőeljárást.