Keressük Horváth Zoltánt

2019. 03. 19., k - 21:10
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy mezőkövesdi férfi megtalálásához.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 05060/1327/2019. általános számon körözési eljárást folytat Horváth Zoltán 34 éves mezőkövesdi lakos eltűnése ügyében.

A férfi 2019. március 17-én távozott el a Magyar Máltai Szeretetszolgálat egyik mezőkövesdi intézményéből ismeretlen helyre, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Horváth Zoltán 165 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja barna, rövidre vágott.

Eltűnésekor kék overál munkásruhát és egy szintén kék orkánkabátot viselt.

Horváth Zoltán

                      

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsvéti határforgalom Csongrád megyében

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hazai és szomszédos országok társszerveivel együttműködve felkészült a húsvéti ünnepek miatti jelentős forgalom kezelésére.

 

Több hiba

A személygépkocsi vezetője Kunmadarason elütötte a lányt, majd továbbhajtott. A rendőrök Túrkevén fogták el a gyanúsítottat.

 

8 bűncselekmény

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban közel egy tucatnyi lopást és betörést követett el Szolnokon és környékén.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.