Keressük őket

2019. 12. 14., szo - 10:11
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyíregyházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 15010/3920/2019. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint eddig ismeretlen elkövető 2019. október 13-án 15 óra 30 perc és 16 óra 15 perc között egy nyíregyházi egészségügyi központ udvarán lévő dohányzóhelyen készpénzt tulajdonított el egy pénztárcából, amit egy beteghez látogató hozzátartozó a padon felejtett. A megtalált pénztárcát egy eddig ismeretlen személyazonosságú nő és férfi adta le a teherportán szolgálatot teljesítő biztonsági őrnek, akiket a bűncselekmény elkövetésének tisztázása érdekében keresünk.

A bűncselekmény elkövetésével kapcsolatba hozható személyekről képfelvételek állnak rendelkezésre.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a képeken látható, eddig ismeretlen személyazonosságú nőt és férfit, illetve jelenlegi tartózkodási helyükről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a csaló

Több, mint félmillió forint kárt okozott az a 40 éves pécsi férfi, akit a nagyatádi rendőrök őrizetbe vettek.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 06010/3878/2017. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Megverte, megfenyegette iskolatársát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amiben egy fiatalkorú fiú - vélt sérelme miatt - iskolatársát a helyi kiserdőbe csalta, ahol megverte és meg is fenyegette.  

 

Rablás Kalocsán

A rendőrök őrizetbe vették a 27 éves helyi gyanúsítottat, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

Ittasan vezetett

A Jászberényi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.