Keressük őket

2019. 12. 14., szo - 10:11
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyíregyházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 15010/3920/2019. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint eddig ismeretlen elkövető 2019. október 13-án 15 óra 30 perc és 16 óra 15 perc között egy nyíregyházi egészségügyi központ udvarán lévő dohányzóhelyen készpénzt tulajdonított el egy pénztárcából, amit egy beteghez látogató hozzátartozó a padon felejtett. A megtalált pénztárcát egy eddig ismeretlen személyazonosságú nő és férfi adta le a teherportán szolgálatot teljesítő biztonsági őrnek, akiket a bűncselekmény elkövetésének tisztázása érdekében keresünk.

A bűncselekmény elkövetésével kapcsolatba hozható személyekről képfelvételek állnak rendelkezésre.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a képeken látható, eddig ismeretlen személyazonosságú nőt és férfit, illetve jelenlegi tartózkodási helyükről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy bolgár kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.