Keressük Sebők Rebeka Anikót

2019. 06. 14., p - 09:56
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy 17 éves tiszakürti lány eltűnése ügyében.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság 16040/157/185/2018. körözési számon eltűnés miatt keresi Sebők Rebeka Anikó tiszakürti lakost. A 17 éves lány 2018. december 9-én  lakásából ismeretlen helyre távozott és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik.

A fiatalkorú lány körülbelül 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú, a haja színe fekete, szeme színe barna.  

Eltűnésekor viselt ruházata nem releváns.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Sebők Rebeka Anikót felismeri és a tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán,  továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon. 

 

k

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.