Ki ismeri fel?

2021. 07. 19., h - 10:22
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Miskolc Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik egy ismeretlen személyazonosságú nő rendkívüli halála miatt.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 05010/196/75-26/2021 számon közigazgatási hatósági eljárást folytat ismeretlen személy rendkívüli halála miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. július 5-én reggel Miskolcon, egy Bencések úti ingatlanban, ágyban fekve találtak rá az ismeretlen személyazonosságú női holttestre.

Az elhunytnál azonosítására alkalmas iratok nem voltak.

A nő ismertetőjelei: 155 centiméter magas, 50-55 év közötti, vékony testalkatú, haja félhosszú, ami őszes barna színű, magas homlokú, szemöldöke vékonyan íveltek, bal orrnyílás kisebb, a járomcsontok kiemelkedőek, fülek közepesek elállóak, két darab foga volt felső fogsor két szélén, körmei ápolatlanok, a has alsó részén műtéti heg látható.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az ismeretlen személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás Alsózsolcán

A rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit, aki megütött egy fiatalembert, majd elvette a földre került sértett telefonját Alsózsolcán.

 

Eltiltották mégis vezetett

Eltiltás hatálya alatt vezetett az a 38 éves sofőr, aki a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy férfit Tatán.