Ki látta a verekedést?

2019. 10. 08., k - 15:53
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi rendőrök várják azoknak a jelentkezését, akik az esettel kapcsolatban információval rendelkeznek.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán folytatnak büntetőeljárást 17000/164/2019. bü. számon életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az eljárás adatai szerint egy társaság tagjai 2019. szeptember 14-én 03 óra 10 perc körüli időben a Szekszárd, Kiskorzó téren – a Rolling Pub melletti közterületen – tettleg bántalmaztak egy férfit. A verés következtében a sértett súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

A rendelkezésre álló adatok szerint a verekedésnek a szórakozóhely környezetében számos szemtanúja volt.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki látta a bántalmazást, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-100-as számot a 32-42-es melléken, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.