Kifosztás miatt keressük

2017. 11. 02., cs - 16:35
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök keresik azt a férfit, aki egy VI., Király utcai bevásárlóközpontban egy padon alvó nő táskáját ellopta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/2678/2017. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen kifosztás bűntett elkövetése miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2017. október 22-én 5 óra és 6 óra 30 perc között egy Budapest VI. kerületi Király utcai bevásárlóközpont földszintjén, egy padon alvó nőtől ellopta a táskáját.

Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.

2

A férfi körülbelül 180 centiméter magas, sötét hajú. Az elkövetéskor kék, fehér, piros melegítőfelsőt, szürke pólót, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.