Kifosztás miatt keressük

2017. 11. 02., cs - 16:35
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök keresik azt a férfit, aki egy VI., Király utcai bevásárlóközpontban egy padon alvó nő táskáját ellopta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/2678/2017. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen kifosztás bűntett elkövetése miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2017. október 22-én 5 óra és 6 óra 30 perc között egy Budapest VI. kerületi Király utcai bevásárlóközpont földszintjén, egy padon alvó nőtől ellopta a táskáját.

Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.

2

A férfi körülbelül 180 centiméter magas, sötét hajú. Az elkövetéskor kék, fehér, piros melegítőfelsőt, szürke pólót, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bekerített kerítők

Prostitúciós tevékenységet végeztetett fiatalkorú lányokkal két férfi Pécsett.

 

Rocky megmentése

A szabadnapos Petneházi Kitti őrmester, az V. Kerületi Rendőrkapitányság járőre a 20-as buszról szállt le a Damjanich utcánál január 1-én.

 

A szűrések fontossága

Miután a kutyakölyök túl van a kötelező és ajánlott védőoltásokon, az idő előrehaladtával néhány szűrést is érdemes elvégeztetni.