Kihasználta, hogy nyitva maradt az ajtó

2019. 11. 09., szo - 09:27
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A besurranó tolvajt keresik a terézvárosi rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/2443/2019. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi 2019. október 28-án 12 óra 15 körüli időben egy Budapest VI. kerület Paulay Ede utcában lévő irodahelységbe ment be, kihasználva azt, hogy a bejárati ajtót nem zárták be. Az irodából nagy értékű műszaki cikkeket lopott el.

A feltételezett elkövetőről – akinek nyakán jellegzetes tetoválás látható – felvétel készült.

'

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.

 

Esztelen rohanás – videóval

A Veszprém megyei rendőrök egy 40 éves érdi autóst 245 km/h-s sebességgel mértek be a 710-es számú főúton.