Kitépte egy idős nő nyakláncát

2019. 09. 10., k - 18:34
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A ferencvárosi rendőrök keresik a feltételezett elkövetőt, akiről a térfigyelő kamera felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság 01090/1725/2019. bűnügyi számon lopás vétség miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. augusztus 22-én 11 óra körül Budapest IX. kerületében, a Mester utcában az eddig ismeretlen férfi leszakította egy idős nő nyakláncát, majd elmenekült vele.

A feltételezett elkövetőről egy térfigyelő kamera felvételt készített.

A Budapesti Rendőrfőkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.