Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt keressük az ismeretlen férfit

2017. 09. 11., h - 15:57
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A BRFK II. kerületi rendőrei a lakosság segítségét kérik az elkövető azonosításához.

A BRFK II. kerületi rendőrei a lakosság segítségét kérik az elkövető azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága 01020/4402/2017. bűnügyi számon közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2017. augusztus 8-án 13 óra körül a Budapest II., Várfok utcában egy BKV busz vezetőjével összeveszett, majd az egyik térelválasztó ablak üvegét betörte, illetve miután a busz megállt, a sofőrt is bántalmazta.

Az elkövetőről a busz biztonsági kamerája felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Orvhalász rendőrkézen

Halászati őr ért tetten egy férfit a Zala folyónál, akit a rendőrök orvhalászat miatt előállítottak.

 

Dohányboltból lopott

A rendőrök elfogtak egy 37 éves mosonmagyaróvári nőt, aki az egyik helyi Nemzeti Dohányboltból különböző termékeket lopott el.

 

Lopás miatt keressük őket

A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik két férfi azonosításában, akik az egyik szegedi bevásárlóközpont ékszerüzletéből több aranyékszert tulajdonítottak el.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki a belvárosban ellopott egy kerékpárt.