Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt keressük az ismeretlen férfit

2017. 09. 11., h - 15:57
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A BRFK II. kerületi rendőrei a lakosság segítségét kérik az elkövető azonosításához.

A BRFK II. kerületi rendőrei a lakosság segítségét kérik az elkövető azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága 01020/4402/2017. bűnügyi számon közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2017. augusztus 8-án 13 óra körül a Budapest II., Várfok utcában egy BKV busz vezetőjével összeveszett, majd az egyik térelválasztó ablak üvegét betörte, illetve miután a busz megállt, a sofőrt is bántalmazta.

Az elkövetőről a busz biztonsági kamerája felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.