Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt keressük az ismeretlen férfit

2017. 09. 11., h - 15:57
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A BRFK II. kerületi rendőrei a lakosság segítségét kérik az elkövető azonosításához.

A BRFK II. kerületi rendőrei a lakosság segítségét kérik az elkövető azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága 01020/4402/2017. bűnügyi számon közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2017. augusztus 8-án 13 óra körül a Budapest II., Várfok utcában egy BKV busz vezetőjével összeveszett, majd az egyik térelválasztó ablak üvegét betörte, illetve miután a busz megállt, a sofőrt is bántalmazta.

Az elkövetőről a busz biztonsági kamerája felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segélykiáltások a szomszédból

Egy férfi hívta fel a rendőrség Tevékenység Irányító Központját 2018. január 18-án a hajnali órákban, hogy a szomszédjában lakó idős nő segítségért kiabál.

 

Tujákat lopott

A vecsési rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításához.