Lefeszítették a lopásgátlót

2021. 03. 01., h - 09:54
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai rendőrök keresik az elkövetőket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányság 01100/254/2021. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2021. január 17-én 16 óra 45 perc körül egy X. kerületi bevásárlóközpontban lévő üzletből az áruvédelmi eszköz lefeszítésével ellopott egy wifi routert. 

 

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!