Lopás elkövetésének gyanúja miatt keressük őket

2021. 11. 15., h - 10:15
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyíregyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság 15010/3641/2021. bűnügyi számon lopás vétség és más bűncselekmények elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen folytat büntetőeljárást. A nyomozás eddigi adatai szerint eddig ismeretlen tettes egy lezáratlanul parkoló gépkocsiból eltulajdonított egy táskát, a benne lévő személyes iratokkal és bankkártyával 2021. szeptember 19-én Nyíregyházán, a Korányi Frigyes úton található Jósavárosi piacon. Az eltulajdonított bankkártyával tizenkét alkalommal kezdeményeztek vásárlást ismeretlen tettesek.

A rendőrség a vásárlások helyszíneiről beszerzett kamerafelvételek alapján keresi azokat, akik a bűncselekmény elkövetése során megszerzett bankkártyával fizettek, illetve megkíséreltek fizetni.

Kérjük, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, illetve jelenlegi tartózkodási helyükről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rongálás miatt keressük

A kiskunhalasi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének megtalálása érdekében.

 

Baleset az M1-es autópályán

A főváros felé vezető oldalon, Mány térségében a rendőrök teljes szélességében lezárták az autópályát.

 

Egy nap, négy elfogás, két előállítás

A Szekszárdi Rendőrkapitányság és több bíróság is körözte az elfogott férfiakat, két fiatal lány pedig a gyermekotthonból tűnt el, ezért keresték őket.