Lopás elkövetőjét keressük

2017. 08. 20., v - 07:51
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy férfi azonosításában, aki egy szegedi társasházból kerékpárt lopott.

A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse 06010/3413/2017. bűnügyi számon, lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettessel szemben.

A gyanúsított 2017. július 19-én, délután Szegeden, az egyik Berlini körúti társasház földszintjéről kerékpárt tulajdonított el. 

A környéken működő térfigyelő kamerarendszer felvételt készített az elkövetőről.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Orvhalász rendőrkézen

Halászati őr ért tetten egy férfit a Zala folyónál, akit a rendőrök orvhalászat miatt előállítottak.

 

Dohányboltból lopott

A rendőrök elfogtak egy 37 éves mosonmagyaróvári nőt, aki az egyik helyi Nemzeti Dohányboltból különböző termékeket lopott el.

 

Lopás miatt keressük őket

A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik két férfi azonosításában, akik az egyik szegedi bevásárlóközpont ékszerüzletéből több aranyékszert tulajdonítottak el.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki a belvárosban ellopott egy kerékpárt.