Lopás miatt keressük

2017. 09. 13., sze - 18:33
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A cinkotai rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen személyazonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. kerületi Rendőrkapitányság 01160/760/2017. bűnügyi számon lopás bűntett és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen személy 2017. július 11-én 9 óra és 18 óra 30 perc között Budapesten, egy nyitva felejtett járműből ellopta a sértett irattárcáját, személyes okmányait és bankkártyáit. A bankkártyákat hétszer jogosulatlanul használta fel.

Az elkövetőről egy ATM készülék biztonsági kamerája felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügyek: Rablás a vonaton

A mezőkövesdi rendőrök vádemelést javasolnak egy férfival szemben, aki egy vonaton utazó személytől fenyegetéssel elvette kabátját és lábbelijét.

 

24 óra alatt hét ittas vezető

A Veszprém megyei rendőrök az elmúlt napon hét ittas járművezetővel szemben intézkedtek, közülük egy balesetet okozott.

 

Robogót loptak, elfogták őket

A zirci rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül előállították a helyi rendőrőrsre a bűncselekmény elkövetőit.

 

Felismeri? Egy övtáskát lopott…

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik, annak a nőnek az azonosításához, aki egy miskolci áruházban, egy bevásárlókocsiban lévő övtáskát tulajdonított el.