Lopás miatt keressük

2018. 04. 19., cs - 17:36
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai rendőrök keresik azt a férfit, aki kullancsriasztó spray-ket lopott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság 01100/826/2018. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2018. március 28-án 16 órakor egy Budapest X. kerületében lévő üzletből kullancsriasztó spray-ket lopott.

Az ismeretlen férfi 40 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetéskor zöld színű pulóvert, kék színű nadrágot és fekete cipőt viselt.

Az elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

1

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsokat szállított

Egy moldáv férfi által vezetett kisteherautó ellenőrzése során hét határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Velük szemben a román hatóságok járnak el.

 

Halálos baleset a 1111-es úton

Esztergom térségében egy személygépkocsi fának ütközött, majd kigyulladt. A baleset során a jármű vezetője életét vesztette.

 

Forgalomkorlátozás Szekszárdon

A Nemzeti Ünnep alkalmából szervezett rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében 2018. október 23-án az alábbi forgalomkorlátozásokra lehet számítani a városban.