Lopás miatt keressük

2019. 04. 18., cs - 12:18
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A dunaújvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a 07030/474/2019. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető 2019. április 16-án 5 óra körül Kulcson, egy Rákóczi utcai vendéglátó egységbe bejutva, a kiszolgáló pult mögött található szekrényből készpénzt tulajdonított el.  

 

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiról a biztonsági kamera felvételt készített.

11

 

22

 

 

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható személyt felismeri, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25-510-510-es telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Segítségüket előre is köszönjük!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

20 illegális migráns

Afgán férfiakból álló csoportot tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében.

 

Illegális migráns Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Családi ház udvarába zuhant egy motoros siklóernyő

Lezuhant egy motoros siklóernyő Mezőberényben. A pilóta ereszkedés közben veszítette el uralmát a jármű felett, és egy családi ház udvarába csapódott. A férfit a mentők kórházba szállították.

 

Afgán illegális migránsok Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.