Lopás miatt keressük őket

2020. 02. 14., p - 11:53
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 07010/2108/2019. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen férfi és társa 2019. augusztus 9-én 13 óra 30 perc és 2019. augusztus 12-én 13 óra 10 perc közötti időben Székesfehérváron, a Palotai úton található bevásárlóközpontban elhelyezett játékgépet kinyitotta és eltulajdonította a benne található pénzkazettát és készpénzt.

A bűncselekménnyel kapcsolatba hozható személyekről kamerafelvételek állnak rendelkezésre.

A középkorú férfi a bűncselekmény elkövetésekor kék rövidnadrágot, kék-fekete pólót, valamint barna cipőt viselt.

Társa, egy hosszú sötét hajú nő a bűncselekmény elkövetésekor kék rövidnadrágot, fehér trikót, valamint szandált viselt.

1

 

2

 

2

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt és férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Segítségüket előre is köszönjük!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Őrizetben

A helyszínen elfogták a rendőrök azt a 46 éves férfit, aki veszekedés közben megszúrta lakótársát.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.