Lopott bankkártyákkal vásároltak

2021. 08. 03., k - 07:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A II. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága 01020/863/2021. bűnügyi számon lopás bűntett és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a felvételen látható személyek elloptak egy autót. Az autó meglett, viszont a három személy az abból lopott bankkártyákkal 2021. május 17-én reggel a III. kerületi Kolosy téren vásárolt.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

 

Miniszteri elismerést kapott

Smajda Ilona Márta r. alezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója hosszú évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkáját köszönték meg.