Más bankkártyájáról vettek fel pénzt

2019. 12. 14., szo - 20:44
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök keresik a feltételezett elkövetőket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága a 01030/2956/2019. bűnügyi számon információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi és nő 2019. november 20-án 19 óra és 19 óra 30 perc körül Budapesten, egy III. kerületi áruházban odamentek egy nőhöz, akitől aprót kértek, majd észrevétlenül ellopták a pénztárcájából a bankkártyát, melyről ezt követően többször is pénzt vettek fel.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

" "

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt és férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.

 

Falfirkák a lakótelepen

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 28 éves helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.