Megrongált egy autót

2020. 06. 07., v - 06:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A XIII. kerületi rendőrök keresik a feltételezett elkövetőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01130/1487/2020. bűnügyi számon rongálás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2020. május 19-e és május 22-e között a XIII. kerületben megrongált egy autót; egyik lámpáját összetörte és több elemét megkarcolta.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.

 

Rugalmas reagálás

Az idei turizmus más lesz, mint ahogy azt a korábbi esztendőkben megszoktuk, csendesebbnek ígérkezik, de a fővárosi zsaruk hasonlóképpen felkészültek. Kapacitásaik hatékony kihasználásával szolgálják a Budapestre látogató hazai és külföldi turistákat.