Megrongált egy csomagautomatát

2019. 06. 18., k - 07:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök keresik azt az egyelőre ismeretlen férfit, aki megrongálta egy csomagautomata kijelzőjét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság 01060/1354/2019. bűnügyi számon rongálás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

​A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. június 17-én 3 óra 40 perc körül Budapest VI. kerületében, a Teréz körúton egy férfi megrongált egy csomagautomatát.

​A feltételezett elkövetőről felvétel készült. 

" "


​A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.