Megrúgta a kerékpárost a parkolóban

2019. 10. 15., k - 13:32
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprémi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 19010/1322/2019. bűnügyi számon garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A nyomozás adatai szerint 2019. október 4-én 15 óra 45 perc körül Veszprémben, a Csermák Antal Zeneiskola parkolójában egy kék színű Opel Zafira típusú személygépkocsi vezetője és egy kerékpárral közlekedő férfi között konfliktus alakult ki. A járművezető a vita hevében kiszállt az autójából, majd megrúgta a kétkerekűn ülő férfit. A sértett ennek következtében elesett és sérülést szenvedett, majd a rendőrök kiérkezése előtt távozott a helyszínről.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy az érintett kerékpáros, illetve aki az esettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky utca 2.), vagy hívja telefonon a 88/428-022-es telefonszám 10-12-es mellékét.

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Könyvtárból loptak

A rendőrök rövid időn belül elfogták a laptopot eltulajdonító két fiatalkorút Szolnokon.

 

Három autó – három tolvaj

A kecskeméti rendőrök – a kiskunhalasi járőrök közreműködésével – rövid időn belül elfogták azt a három férfit, akik egy kecskeméti telephelyről eltulajdonítottak több járművet.

 

Ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket hét, ittas járművezetővel szemben folytatott.