Mobiltelefont lopott, keressük

2018. 08. 10., p - 09:39
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A pesterzsébeti rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/1050/2018. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2018. május 26-án 19 óra körül Budapest XX. kerületében egy buszon utazott, ahol elkérte egy nő mobiltelefonját, azonban vissza már nem adta. Az elkövető a Mártírok útja és a Határ út kereszteződésénél lévő megállónál leszállt a buszról és elmenekült a helyszínről.

Az ismeretlen elkövetőről felvétel készült.

"

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt a Tornádó

A ceglédi rendőrök elfogták, a tiszakécskei nyomozók őrizetbe vették a gyanúsítottat.

 

Köszönjük a türelmüket!

Véget ért a Sziget Fesztivál, mellyel összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság köszönetét fejezi ki a lakosság részére.

 

Csalás kísérlet

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.