Mozgássérült férfitől loptak

2016. 01. 15., p - 13:36
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 01080/117/2016. bűnügyi számon eljárást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi és egy nő 2016. január 7-én 21 óra 30 perc körüli időben egy Budapest VIII., Corvin sétányi lakóházában segítséget nyújtottak egy mozgássérült férfinak a lakóházba történő bejutáshoz, majd őt lifttel a lakásáig kísérték. A gyanúsítottak a kulcsát kereső sértett figyelmetlenségét kihasználva a táskájából eltulajdonították a mobiltelefonját.

 Az elkövetőkről felvétel áll a nyomozó hatóság rendelkezésére.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-477-3700 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől csütörtökig: 8-16, pénteken: 8-13), valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt határsértő Szatymaznál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.