Műszaki cikkeket lopott, a rendőrség keresi

2018. 01. 02., k - 20:10
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A pesterzsébeti rendőrök a lakosság segítségét kérik egy lopás elkövetőjének azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/2669/2017. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi 2017. december 31-én 15 óra és 16 óra között Budapest XX. kerületében a Sárrét utca egyik családi házába bement, majd onnan ellopott három mobiltelefont, egy laptopot és egy asztali számítógépet.

Az elkövető 20 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, bajuszos és rövid barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot viselt.

Az elkövetőről grafika áll rendelkezésre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Előzetesben a gázoló

Elrendelte a bíróság az előzetes letartóztatását annak a férfinak, aki Dunakeszin, egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy nőt.

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál, tehergépjárművekben megbújva próbált meg Magyarország területére bejutni összesen öt illegális migráns.

 

Rendőrnap Békéscsaba főterén

Bemutatókkal, játékos vetélkedőkkel és hasznos információkkal, tanácsokkal várták az érdeklődőket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei.