Műszaki cikkeket lopott, a rendőrség keresi

2018. 01. 02., k - 20:10
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A pesterzsébeti rendőrök a lakosság segítségét kérik egy lopás elkövetőjének azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/2669/2017. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi 2017. december 31-én 15 óra és 16 óra között Budapest XX. kerületében a Sárrét utca egyik családi házába bement, majd onnan ellopott három mobiltelefont, egy laptopot és egy asztali számítógépet.

Az elkövető 20 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, bajuszos és rövid barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot viselt.

Az elkövetőről grafika áll rendelkezésre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Leforrázta vendéglátóját

Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, aki Dunaszekcsőn összeveszett vendéglátójával, majd leöntötte forró vízzel.

 

Vigyázzon értékeire!

A zalai rendőrök a gépkocsifeltörések megelőzése céljából egy mobil, személyautót ábrázoló makettet helyeztek ki Zalakaroson.