Öné a pótkerék?

2019. 04. 11., cs - 06:23
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Győrben egy Suzukiból elloptak egy pótkereket még februárban. Jelentkezzen, ha az öné!

A Győri Rendőrkapitányság 08010/412/2019. bűnügyi számon nagyobb értékre elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást B. Ferenc és O. Ádám ellen.

A nyomozás során tett vallomásában az egyik gyanúsított elmondta, hogy más bűncselekmények elkövetése mellett társával 2019. február 3-án a hajnali órákban betörték egy Győrben, a Kismegyeri temető közelében parkoló Suzuki típusú gépjármű - vezető oldali - első ablakát, majd az autóba bejutva a csomagtartóból ellopták a pótkereket.

A Győri Rendőrkapitányság nyomozói várják annak a sértettnek a jelentkezését, akinek gépkocsijából a pótkereket a fenti helyszínen és időben eltulajdonították, vagy akinek tudomása van a károsult kilétéről.

Kérjük, hogy jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve hívhatja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

20 illegális migráns

Afgán férfiakból álló csoportot tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében.

 

Illegális migráns Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Családi ház udvarába zuhant egy motoros siklóernyő

Lezuhant egy motoros siklóernyő Mezőberényben. A pilóta ereszkedés közben veszítette el uralmát a jármű felett, és egy családi ház udvarába csapódott. A férfit a mentők kórházba szállították.

 

Afgán illegális migránsok Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.