Rablás és súlyos testi sértés miatt keressük őket

2018. 02. 05., h - 10:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A ferencvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága 01090/1975/2017. bűnügyi számon rablás bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen nő és férfi társa 2017. augusztus 11-én 18 óra körül Budapest IX. kerületében az Üllői úton egy gyalogos nyakából kitépték aranynyakláncát. Ezt követően a sértett lánya az elkövetők után futott, hogy feltartóztassa őket, azonban őt bántalmazták.

A nő 18-25 év körüli, körülbelül 160-170 centiméter magas átlagos testalkatú, vállig érő barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fehér cipőt, világoskék rövidnadrágot, valamint fehér cipőt viselt.

Társa 20-30 év körüli és körülbelül 165-175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid fekete hajú férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor szürke cipőt, fehér térdnadrágot, valamint fehér atlétát viselt.

Az elkövetőkről a biztonsági kamera felvételt készített.

1

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható nőt és férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tonfával ütött

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy férfit a győri rendőrök.

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.

 

Újabb két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrádban. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.