Rablás miatt keressük

2019. 11. 07., cs - 09:34
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik annak az ismeretlen férfinak az azonosításához, aki bántalmazott egy kerékpárost, majd elvette tőle az értékeit.

A Győri Rendőrkapitányság 08010/3380/2019. bűnügyi számon rablás bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint egy ismeretlen férfi 2019. szeptember 16-án 17 óra 30 perc és 17 óra 40 perc között Győrben, a Bárka utcai kerékpárúton robogójával utolért egy bicikliző fiatal lányt, akit egy elektromos sokkolóval lesokkolt, majd több alkalommal megütötte, és elvette tőle a telefonját, valamint fülhallgatóját.

A tanúkihallgatások eredményeként a rendőrség grafikai rajzzal rendelkezik a feltételezett elkövetőről.

1

Személyleírása: az ismeretlen 40 év körüli férfi, körülbelül 175 centiméter magas. Haja rövid, elől kicsit hosszabb, barna színű.

A rendőrség kéri, hogy aki a férfit felismeri, személyazonosságával vagy tartózkodási helyével, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

2

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.

 

Falfirkák a lakótelepen

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 28 éves helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.