Rablás miatt keressük

2019. 11. 07., cs - 09:34
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik annak az ismeretlen férfinak az azonosításához, aki bántalmazott egy kerékpárost, majd elvette tőle az értékeit.

A Győri Rendőrkapitányság 08010/3380/2019. bűnügyi számon rablás bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint egy ismeretlen férfi 2019. szeptember 16-án 17 óra 30 perc és 17 óra 40 perc között Győrben, a Bárka utcai kerékpárúton robogójával utolért egy bicikliző fiatal lányt, akit egy elektromos sokkolóval lesokkolt, majd több alkalommal megütötte, és elvette tőle a telefonját, valamint fülhallgatóját.

A tanúkihallgatások eredményeként a rendőrség grafikai rajzzal rendelkezik a feltételezett elkövetőről.

1

Személyleírása: az ismeretlen 40 év körüli férfi, körülbelül 175 centiméter magas. Haja rövid, elől kicsit hosszabb, barna színű.

A rendőrség kéri, hogy aki a férfit felismeri, személyazonosságával vagy tartózkodási helyével, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

2

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Vaskútnál

A magát szír állampolgárnak valló férfit a rendőrök visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Határsértők Katymárnál

Afgán állampolgárnak vallották magukat azok az illegális migránsok, akik Katymárnál jogellenesen akartak az országba bejutni.

 

Két határsértő Tiszaszigetnél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.