Rablás miatt keressük Lakatos Bélát

2018. 10. 12., p - 10:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A pesterzsébeti rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/2048/2018. bűnügyi számon felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást, amellyel összefüggésben keresi Lakatos Bélát.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves Lakatos Béla 2018. szeptember 9-én 22 óra körül Budapest XX. kerületében elkérte egy férfi mobiltelefonját, majd egy késsel megfenyegette a sértettet, hogy leszúrja, ha a telefonját vissza akarja szerezni. 

A rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét és ellene elfogatóparancsot adtak ki. 

Lakatos Béláról fényképfelvétel áll rendelkezésre.

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Lakatos Bélát felismeri,  tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Új bűnügyi vezető

Dr. Pál Adrián rendőr alezredes a BRFK bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese.

 

Közlemény

Személyi változás a Budaörsi Rendőrkapitányságon.

 

Őrizetben a fiatalkorú

Indítványozzák letartóztatását a bátonyterenyei nyomozók a 17 éves mátraverebélyi fiúnak. 

 

Magára hívta a rendőröket

Egy debreceni autómosó alkalmazottjai vitték el azt az autót, amit a tulajdonosa azért hagyott ott, hogy kitakarítsák. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit.