Rendőrségi felhívás

2019. 08. 14., sze - 17:01
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A bátaszéki rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Bátaszéki Rendőrőrs eljárást indított ismeretlen tettes ellen lopás vétség kísérlet elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2019. augusztus 6-án 2 óra 13 perckor egy bátaszéki családi ház udvarrészébe a nyitott kiskapun keresztül behatolt, majd a mozgásérzékelős udvari lámpa felkapcsolódásakor az udvarból kiment és távozott.

A feltételezett elkövetőről kamerafelvétel áll rendelkezésre.

A Bátaszéki Rendőrőrs kéri, hogy aki a képeken látható személyt felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Bátaszéki Rendőrőrsön (Bátaszék, Kossuth L. utca 105. Telefon: 74/491-074) vagy hívja a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a +3674501106-os telefonszámon, valamint névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök ötöt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, további tíz főt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.