Rendszámtáblákat lopott, a győri nyomozók keresik

2020. 07. 26., v - 06:14
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

A Győri Rendőrkapitányság a 08010/1717/2020. bűnügyi számon egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint, a képeken látható ismeretlen férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2020. május 14-én 19 óra 30 perckor, egy győri parkolóházban álló személygépkocsi mindkét rendszámtábláját leszerelte, és ellopta.

..

Az elkövetőről a parkolóház biztonsági kamerái felvételt készítettek.

Rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Hercegszántónál

Afgán állampolgárnak vallotta magát az az illegális migráns, aki Hercegszántónál jogellenesen akart az országba bejutni.

 

Határsértők Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.