Rongálás elkövetőjét keressük

2019. 09. 14., szo - 07:20
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A bátaszéki rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Bátaszéki Rendőrőrs büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2019. augusztus 28-án megrongálta a Bátaszék, Szent István téren található II. Géza szobrot.

A feltételezett elkövetőről kamerafelvétel áll rendelkezésre. A férfi fehér rövidnadrágot és sötét pólót viselt.

A Bátaszéki Rendőrőrs kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Bátaszéki Rendőrőrsön vagy a 0674/491-074-es telefonszámon, vagy hívja a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 0674/501-106-os számon, valamint – akár – névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható 0680/555-111-es ”Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es és a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hazavitték a rendőrök

A tatabányai járőrök 15 percen belül megtalálták azt az idős férfit, aki lakásáról ismeretlen helyre távozott.

 

Rendőrkézen a cipőrablók

Őrizetben van már az a páros, akik Ózdon bántalmaztak egy domaházai férfit, majd elvették készpénzét és cipőjét.

 

Felmerült az ittasság gyanúja

Az ajka-padragkúti baleset feltételezett okozójánál pozitív értéket jelzett az alkoholteszter. Rajta kívül további 14 sofőrrel szemben intézkedtek ittasság gyanúja miatt a Veszprém megyei rendőrök az elmúlt 48 órában, kettő közülük balesetezett.