Rongálás miatt keressük őket

2020. 11. 20., p - 08:39
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Debreceni Rendőrkapitányság 09010/1255/2020. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettesek ellen rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján a két fiatal fiú 2020. július 14-én éjszaka egy Debrecen, Múzeum közben lévő épület falára festékszóróval falfirkákat festett. A feltételezett elkövetőkről a biztonsági kamera felvételt készített.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható fiatal fiúkat felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, vagy a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.