Segítségnyújtás elmulasztása - szemtanúkat keresünk

2019. 12. 13., p - 14:41
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szolnoki Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri.

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 16010/2522/2019. bűnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen gépkocsivezető 2019. december 12-én 16 óra 20 perckor Szolnok belterületén, a Pozsonyi úton közlekedett egy sötétszürke színű személygépkocsival, a Szántó körút irányából a Széchenyi körút irányába. A gépkocsivezető a Pozsonyi út és a Verbunkos utca kereszteződésénél balról megelőzte az előtte közlekedő, és balra kanyarodni szándékozó kerékpárost, akit az előzés során elsodort, majd a helyszínről megállás nélkül elhajtott.   

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon (Szolnok, Dr. Sebestény Gyula krt. 5. szám) vagy hívja a 06-56/501-600-as telefonszámot, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a csaló

Több, mint félmillió forint kárt okozott az a 40 éves pécsi férfi, akit a nagyatádi rendőrök őrizetbe vettek.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 06010/3878/2017. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Megverte, megfenyegette iskolatársát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amiben egy fiatalkorú fiú - vélt sérelme miatt - iskolatársát a helyi kiserdőbe csalta, ahol megverte és meg is fenyegette.  

 

Rablás Kalocsán

A rendőrök őrizetbe vették a 27 éves helyi gyanúsítottat, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

Ittasan vezetett

A Jászberényi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.