Segítségnyújtás elmulasztása - szemtanúkat keresünk

2019. 12. 13., p - 14:41
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szolnoki Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri.

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 16010/2522/2019. bűnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen gépkocsivezető 2019. december 12-én 16 óra 20 perckor Szolnok belterületén, a Pozsonyi úton közlekedett egy sötétszürke színű személygépkocsival, a Szántó körút irányából a Széchenyi körút irányába. A gépkocsivezető a Pozsonyi út és a Verbunkos utca kereszteződésénél balról megelőzte az előtte közlekedő, és balra kanyarodni szándékozó kerékpárost, akit az előzés során elsodort, majd a helyszínről megállás nélkül elhajtott.   

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon (Szolnok, Dr. Sebestény Gyula krt. 5. szám) vagy hívja a 06-56/501-600-as telefonszámot, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.