Segítségnyújtás elmulasztóját keressük

2021. 06. 18., p - 07:35
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A bajai közlekedési rendőrök a lakosság segítségét kérik a segédmotor-kerékpáros megtalálása érdekében.

 

A Bajai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 03020/668/2021. bűnügyi számon nyomozást indított ismeretlen tettes ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt.

A jelenlegi adatok szerint 2021. június 15-én 18 óra 45 perckor Baján, a Czirfusz Ferenc utca, Csermák Mihály tér és Szegedi út kereszteződésében található körforgalomnál egy segédmotor-kerékpárral közlekedő ismeretlen elütött egy fiatalt, aki a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen ment át. A lány elesett és megsérült. A segédmotor-kerékpáros a balesetet követően megállás és segítségnyújtás nélkül hajtott tovább a Kolozsvári utca irányába.

A Bajai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel vagy a motorossal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, esetleg szemtanúja volt a történteknek, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mennyi az annyi?

A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy hidasi lakossal szemben folytattak közokirat hamisítás bűntett és csalás vétség elkövetése miatt.

 

Lopás miatt keressük

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ismeretlen férfi azonosításához.