Segítsen azonosítani a balesetet okozó sofőrt!

2019. 01. 23., sze - 10:45
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A miskolci rendőrök egy közúti közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését várják.

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/273/2019. bűnügyi számon közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást. Az eljárás adatai szerint 2019. január 18-án, 7 óra 30 perckor Miskolcon, a Kisfaludy Károly utca 31. szám előtt, egy élelmiszerbolt parkolójában egy autós tolatás közben elsodort egy nőt. A sofőr kiszállt, és beszélgetett a gyalogossal, majd mindketten elhagyták a helyszínt. Később a nőt kórházba szállították, ahol nyolc napon túl gyógyuló sérülést állapítottak meg nála.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a személygépkocsit vezető férfi személyazonosságának megállapítása.

A Miskolci Rendőrkapitányság (3525 Miskolc, Fábián kapu 4 szám) kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az ügyben érintett személlyel kapcsolatosan, vagy látta a balesetet hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.