Segítsenek azonosítani!

2019. 03. 19., k - 14:35
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A miskolci rendőrök ismeretlen sértett azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/185/2019. bűnügyi számon garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. január 11-én 10 óra 30 perckor a menetrend szerint közlekedő hatos jelzésű autóbuszon, Miskolcon a Bulgárföldi megállóban a buszra felszállt egy babakocsival közlekedő nő. Az utazás során egy férfi a kismamával szóváltásba keveredett, majd több alkalommal meglökte és megütötte őt.

Az eljárás során a babakocsival közlekedő nő személyazonosságát nem sikerült megállapítani, azonban a tanúkihallgatása az eljárás sikeres lefolytatása végett indokolt.

A rendelkezésre álló adatok alapján a nő 25-30 éves, 170 centiméter magas, sötét, vállig érő haja van, fehér bőrű és szemüveget visel. A babakocsiban fekvő gyermek, akkor három hónapos lehetett.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a keresett személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.